Friday, 18 March 2011

stoking untuk muslimah


stoking nie fungsi dia untuk muslimah yang sembahyang
kalau pakai tak payah bukak stoking nie , juz tarik naik atas je
yang warna putih tu saya jual harga RM8.00...
kalau warna hitam tuh pun saya jual RM8.00
warna cokelat sebelah kanan tu saya jual RM7.00
warna cokelat sebelah kiri saya jual RM5.00 sahaja


kalau berminat boleh lah call saya

warna hitam dan putih

Tuesday, 8 March 2011

jus mona vie

Monavie~mampu melawan kanser

Jus Acaiberry Mona-Vie ini diadun dengan 19 buah-buahan dari Alam Semulajadi.
Ianya berkhasiat dirumus secara saintifik dan berfungsi sebagai minuman kesihatan yang lazat dah hebat.
Gabungan 19 buah-buahan yang berkhasiat dan terbaik ini disatukan dalam satu campuran tulen sebagai makanan tamban untuk memberikan kualiti kesihatan dan kehdiupan anda yang terbaik..
Buah Acai Berry dari hutan Amazon ini amat kaya dengan anti-oksidan dan bertenaga.


Ramuan dan khasiat yang terdapat dalam MonaVie...


- Vitamin
- Phutonutrients
- Dietary Fiber
- Trace Mineral
- Complex Carbohidrat
- Amino Acid/ Protein
- Omega 3, 6, 9 (menyerupai buah kurma)

Apa istimewanya Buah Acai...
- Membantu dan merangsang Sistem Imun dan Metabolisma
- Membantu menghalang pembekuan darah
- Menjaga kolestrol baik dan mencegah penyakit jantung
- Membantu mengurangkan berat badan/melawan obesiti
- Membaiki sistem penghadaman
- Mengurangkan rasa sakit dan ketidak selesaan
- Memperbaiki penglihatan
- Menggalakan tidur yang lena dan sihat
- Meningkatkan tenaga dan stamina
- Membina otot
- Mencegah dan merawat Alzheimer
- Mengandungi anti-allergi
- Menurunkan tekanan darah
- Menggalakkan kitaran yang lebih baik
- Anti penuaan dan radang
- Membaiki fungsi seks
- Membaiki penumpuan minda
- Amino acid
- Membantu melawan radikal bebas
- Kaya dengan vitamin .. mineral ..fitonutrien dan lain-lain

Ramuan Monavie:
  • Vitamin
  • Phytonutrients
  • Dietry fiber
  • Trace Mineral
  • Complex carbohidrat
  • Amino acid
  • Omega 3,6,9
Ianya baik untuk semua jenis penyakit:
- Kanser/pertumbuhan tumor
- sakit sendi & sengal badan
- migrain/sakit kepala
- kencing manis
- darah tinggi
- alergi makanan laut / resdung
- ghout
- melancarkan pengedaran darah
- fabroud
- asma / lelah/ penat/ semput
- sembelit/ cirit-birit/buasir
- merawat fungsi seks
- menguatkan minda
- mengurangkan kanser
- strok/ penyakit parkinson
- masalah saraf
-menurunkan kolestrok
- jangkitan virus
- mencantik & melicinkan kulit
- Menapouse/ ketidakseimbangan hormon
- kulit bermasalah/ alahan/ jerawat
- jangkitan pundi-pundi kencing
- masalah tidur / kelesuan
- buah pinggang
dan pelbagai lagi
mmg ok, saya pn ada jual mona vie nie
kalau u all rasa nak beli,
u all blh call my number
012-3478508

Friday, 25 February 2011

detox foot patch

penghantaraan dalam KL free. ni detox yg x ada slim
1kotak RM15.00
GOLD DETOX
yang nie pun 1kotak RM15.00
kalau beli 5kotak keatas dapat harga murah
iaitu RM13.OO

call je no nie 0123478508

:: Fungsi Detox Foot Patch :: 

* Membuang Toksin / racun dlm badan, lebihan air dan cegah bau kaki
* Membuatkan badan lebih bertenaga
* Mengurangkan alergi, sakit sendi
* Melegakan sakit kepala, migrain atau stress
Menormalkan tekanan darah dan aliran darah
*Menguatkan sistem imun badan
* Mengurangkan sembelit dan kembung perut
* Membantu mengurangkan masalah jerawat / resdung
* Mengurangkan Diabetes, masalah kegemukan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Berpanjangan menggunakan ubat
* Bekerja dengan bahan kimia seperti cat, larutan pembersih
* Menyegarkan badan
* Mengurangkan sakit sendi, gout
* Juga untuk kegunaan di perut

-sesuai utk lelaki dan perempuan...
-sesuai utk warga emas yg selalu sakit kaki, sakit lutut..belikan utk ibubapa or mentua anda.
-utk perokok juga sesuai...(kan bnyk toksin yg disedut..)
-bagi mereka yg mementingkan kesihatan dalaman..
InsyaAllah berkesan dan mujarab!